linearecta.be

 

 

Online - offline

Het online en offline verhaal is voor iedere kleine, middelgrote of grote onderneming een must. Van zodra je start heb je een eigen logo nodig. Zo'n logo is dikwijls een stukje van een ganse marketingstrategie. Er is een huisstijl waarbij je richtlijnen hebt om verschillende dragers op een consequente manier op te bouwen. Daardoor wordt je naambekendheid, professionel uitstraling, visibiliteit etc. opgebouwd of vergroot.

Een eigen website in eenzelfde huisstijl, met eigen unieke beelden spreekt de klanten meteen aan. Als je wil overtuigen kan je op deze manier ook een deel het verschil maken. Bij ons kan je voor al deze zaken terecht.

Het internet is er voor iedereen, websites maken is een vak apart

We kunnen je met een hoop specifieke termen naar het hoofd slingeren om aan te tonen dat we ons vak beheersen, maar wij streven naar duidelijke communicatie.

  • Jouw website moet een professioneel uiterlijk hebben, want jij bent toch ook professioneel?
  • Jouw website is gebouwd volgens een uniek concept op basis van uw specifieke noden, want jij bent toch ook uniek?
  • Jouw website kadert in een globale visie en is toekomstgericht, jij denkt toch ook aan de klanten van morgen?
  • Jouw website is gebruiksvriendelijk zodat de bezoekers onmiddellijk vinden wat ze zoeken, want tijd is kostbaar.
  • Jouw website moet voor iedereen toegankelijk zijn, hoe kan men anders uw website gebruiken?
  • ...

Wij hebben vertrouwen in ons werk, onze ervaringen, onze werkwijze en onze prijzen. Je wil een website volgens de regels van de kunst, dan kan je bij ons terecht.

Niet alleen voor het bouwen van websites kan u bij ons aankloppen. Ook voor professioneel advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Als iemand anders een goed webproject kan bieden volgens uw wensen, dan is dat uiteraard OK. We zien sowieso liever kwaliteitsvolle websites, dan de vele rommel die te vinden is op het internet. Vergelijk en kom terug naar ons als je denkt dat we je kunnen helpen.

Onze doelgroep

We richten ons tot de kleine, middelgrote ondernemingen, verenigingen en particulieren die een "goede" website willen en die een meerwaarde via het internet willen realiseren.

Wij bieden

Unieke websites gebouwd volgens de webstandaarden die voldoen aan de richtlijnen voor toegankelijk bouwen en die daarenboven ook qua design wat te bieden hebben.

Daarenboven kunnen we ook heel wat advies verschaffen. Schrijven voor het web bijvoorbeeld, of alles wat je wil weten over usability.

Wat we niet doen

Websites maken aan de lopende band, modules aanbieden die telkens opnieuw worden gerecupereerd bij een volgende klant, projecten aannemen waarbij we op voorhand weten dat we geen goede referentie kunnen bekomen.

Klanten